Ісая 54 (NIV), пісня надії. By Fabian Massa.

Переклад з перекладачем Google.




Українські друзі, благословення!

54 "Ви, безплідна жінка, яка ніколи не народжували,Крики радості!Ви, які ніколи не були перейми,Вривається в пісню і кричати від радості!Тому що дітей більше, ніж одруженихпустельнійГоворить Господь.2 Збільшити місці вашого намету,і з фіранки вашого житла.Не обмежуйте себе!Продовжити ваші шнури і зміцнити ваші ставки.3 Бо зліва направо, і ви будете поширювати;Ваших нащадків виселених народів,і волі людей спустошені міста.У цьому уривку Господь говорить до Єрусалиму, якого він порівнює з безплідною жінкою. Ви можете вивчити уривок з самих різних точок зору, такого багатства Слово! Але на цей раз я хочу звернути увагу на кілька основних понять.У біблійні часи безпліддя вважалося відсутність Божої милості, як "Гнів небес". Безплідна жінка може стати відхилив її чоловік і дражнили і злочини (1 Цар. 1,7, Лк. 1,36). 


У ті дні не було нічого, що вони могли зробити марну жінку в силах змінити ситуацію. Таким чином, ми прохід, як вчить, як діяти проти неможливим, в ситуаціях, в яких ми безсилі, ви не даєте фрукти (безпліддя), де у нас немає шансів щось зробити для наших силах.Але Бог говорить: ви не можете дати плід ви жадаєте, ви не можете досягти всього, ви ніколи не мали радість бачити ваші зусилля увінчалися успіхом, упущені природної реальності (яка є реальним і незаперечним), як Єдина можливість. Бог вчить нас "розширити наші уми, розглянути можливості нашого обмежень, але від надприродного в Королівство. Бог говорить нам: ... з штор вашої кімнати: нехай ваші фантазії, мріяти іншу реальність, радійте, що мрія, сподіваюся на краще, тому що Бог зробив нас подібними до Нього (Бут. 1,26), з можливістю мрії і називати речі, які не повинні бути (Рим. 4,17)! "Бог також говорить нам, щоб не обмежувати, але працювати, щоб зміцнити наші сильні сторони (часток), в той час як ми вільно мріяти трохи далі наші шанси (подовжити строк).Бог є наш Отець, і хоче почути наші мрії. Молитися просто введіть Зал Царства і поговорити з ним Розповісти неможливо confíale ваші страждання, запропонувати вашої мрії. Він буде працювати, прес-форми, і ви розширеної повернення.Радуйся в свої мрії, тому що в цьому полягає надія, віра в Нього, і Він буде.

Comentarios

Entradas populares de este blog

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.