Ησαΐας 54 (ΜΕΜΑ) Ένα τραγούδι της ελπίδας. By Fabian Massa.

Μετάφραση από τα ισπανικά στα ελληνικά με το Google Μεταφραστής.Οι αδελφοί της Ελλάδα, ευλογίες! Προσεύχομαι στον Θεό να τους βοηθήσει από αυτή την τεράστια κρίση που ξέσπασε πάνω σας από την Αργεντινή, μια αγκαλιά.

54 "Εσείς, άγονη γυναίκα που ποτέ δεν έχει γεννήσει,
Κραυγές της χαράς!
Εσύ που ποτέ δεν είχε πόνοι της γέννας,
Εκρήξεις σε τραγούδι και φωνάζει από χαρά!
Επειδή περισσότερα παιδιά από ό, τι το παντρεμένο
η έρημη
Λέει ο Κύριος.
2 Μεγέθυνση τον τόπο σκηνή σας,
και έξω από τις κουρτίνες της κατοικίας σας.
Μην περιορίζετε τον εαυτό σας!
Επιμηκύνει τα καλώδια σας και να ενισχύσει τα πονταρίσματά σας.
3 Για τα αριστερά προς τα δεξιά και θα εξαπλωθεί?
απόγονοί σας έξωση των εθνών,
και θα ανθρώπων οι έρημες πόλεις.


Σε αυτό το απόσπασμα ο Κύριος μιλάει στην Ιερουσαλήμ, την οποία συγκρίνει με μια άγονη γυναίκα. Μπορείτε να μελετήσει το πέρασμα από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες, όπως είναι ο πλούτος του Λόγου! Αλλά αυτή τη φορά, θέλω να σταθώ σε μερικές βασικές έννοιες.

Σε βιβλικούς χρόνους, υπογονιμότητα θεωρήθηκε ως έλλειψη της εύνοιας του Θεού, ως «οργή του ουρανού." Μια άγονη γυναίκα θα μπορούσε να γίνει απορρίφθηκε από τον σύζυγό της και ήταν πείραζαν και αδίκημα (1 Σαμ. 1,7, Λκ. 1,36). Σε εκείνες τις ημέρες, δεν υπήρχε τίποτα που θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα σε άγονο δυνάμεις τους για να αλλάξουν την κατάστασή τους. Έτσι παίρνουμε το πέρασμα ως διδασκαλία πώς να προχωρήσει κατά το δυνατόν, σε περιπτώσεις κατά τις οποίες είμαστε αδύναμοι, που δεν δίνουν τα φρούτα (στειρότητα), όπου δεν έχουμε καμία πιθανότητα να κάνουμε κάτι για τις δυνάμεις μας.

Αλλά ο Θεός λέει: Δεν μπορεί να δώσει τον καρπό σας εκλιπαρώ, δεν είστε σε θέση να επιτύχει τα πάντα, ποτέ δεν είχε τη χαρά να δει τις προσπάθειές σας στεφθεί με επιτυχία, διαφυγόντα φυσική πραγματικότητα (η οποία είναι πραγματική και αδιαμφισβήτητη), όπως μόνη δυνατότητα. Ο Θεός μας διδάσκει να "διευρύνουν τους ορίζοντές μας, να εξετάσουν τις δυνατότητες από τους περιορισμούς μας, αλλά από το υπερφυσικό στο Βασίλειο. Ο Θεός μας λέει: ... από τις κουρτίνες του δωματίου σας: αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια, ονειρεύονται μια διαφορετική πραγματικότητα, χαιρόμαστε για αυτό το όνειρο, την ελπίδα για το καλύτερο, επειδή ο Θεός μας έκανε σαν Αυτόν (Γεν. 1,26), με τη δυνατότητα να ονειρεύονται και για να λέμε τα πράγματα που δεν πρόκειται να (Ρωμ. 4,17) "!

Ο Θεός μας λέει, επίσης, να μην περιορίσει, αλλά να εργαστούν για να ενισχύσουν τις δυνάμεις μας (συμμετοχές), ενώ θα είναι ελεύθεροι να ονειρεύονται μια μικρή περαιτέρω τις πιθανότητές μας (επιμηκύνει τις χορδές).

Ο Θεός είναι ο Πατέρας μας, και θέλει να ακούσει τα όνειρά μας. Προσευχή είναι απλά εισάγετε την Αίθουσα Βασιλείας και να μιλήσουν μαζί Του Πείτε αδύνατο confíale σας αγωνία σας, προτείνουμε τα όνειρά σας. Θα λειτουργήσει, το καλούπι και εσείς την ενισχυμένη απόδοση.

Χαίρε στα όνειρά σας, γιατί εκεί βρίσκεται η ελπίδα, την εμπιστοσύνη σ 'Αυτόν και Αυτός θα το κάνει.

Comentarios

Entradas populares de este blog

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.