Исаија 54 (глава), песма наде. By Fabian Massa.

Преведено са шпанског на српски језик са Гоогле Преводилац.
54 "Ви, неплодна жена која никада није родила, виче од радости, Ти, ти никад нисам имао болове рада, бризне у песми и узвиком радости: за више деце него цасадатендра пуста, каже Господ. 2. Повећајте место свог шатора, а од завесе вашег стана Немојте се ограничити продужити своје каблове и ојачати твоје естацас.3 лево и десно, јер ћете ширити;. ваши потомци исељени народе и да ће људи Сурове градови.

У овом одломку говори Господ у Јерусалим, кога пореди са јаловој жени. Можете студирати пролаз из различитих углова, као што је богатство Речи! Али овај пут, желим да се фокусирамо на неколико основних концепата.


У библијским временима, неплодност је виђен као недостатак корист Бога, као "беса Небеско." Неплодна жена може постати одбацио њен муж и био је задиркивала и дело (1 Сам 1,7, Лк.. 1.36). У тим данима, није било ништа што може да уради је јалове жену у снагама да промене своју ситуацију. Дакле, узмемо пролаз као учење како да поступи против немогуће, у ситуацијама у којима смо немоћни, не дају плодове (стерилитет), где немамо шансе нешто за наше снаге.

Али Бог каже: не можете дати плодове жудите, ви сте у стању да постигну све, што никада није имао радост да виде ваши напори крунисани успехом, одрекао природна стварност (која је реална и непорециве) као једина могућност. Бог нас учи да се "прошири наше умове, да размотре могућности наших ограничења, али из натприродно у Краљевини. Бог нам каже: ... из завесе вашег соби: пустите машти на вољу, сањају другачију реалност, радујте се у том сну, надамо најбољем, јер Бог нас је створио као Њега (Пост. 1,26), са могућношћу да сан и звати ствари које не бити (Рим. 4,17) "!

Бог нам говори да се не ограничавају, него да раде на јачању наше предности (улог), док смо слободни да сањам још мало продужити наше шансе (конце).

Бог је наш Отац, и жели да чује наше снове. Молећи се једноставно ући у царство салу и разговарати са Њим Реци немогућу цонфиале своју муку, предложите своје снове. Он ће радити, калуп и ти побољшани повратка.

Радујте се у вашим сновима, јер у њему лежи наду, поверење у Њега и Он хоће.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.