Kehon, sielun ja hengen vs. Henki, sielu ja ruumis By Fabian Massa.

Käännetty espanjasta suomi by Google Translator.


Gal 5. Life Henki

16 Niin sanon, elää Hengen ja täytä lihan himoa. 17 Sillä se haluaa mitä on vastoin Henkeä ja Henki haluaa mikä on vastoin sitä. Ne ovat ristiriidassa keskenään, niin että voit tehdä mitä he haluavat. (NIV)
Jos tänään pyytänyt ketään ihmisenä on tehty, vastaa:

1. Kehon: Ensinnäkin, koska tänään meidän kulttuuria palvoo kehon. Kun puhutaan mitä teet hyvin, 90% tapauksista viitataan fyysiseen:

· Runko Tila: urheilu, Fitness, vitamiinit, ruokavalio, lisäravinteet.
· Runko-aika: Outdoors, aurinko, ranta.
· Luv runko: ateriat, välipalat, nopea seksiä. Kaikkea joka antaa ilo kehon. Jos pidät, se on hyvä!2. Alma: Second keskustella näistä asioista, jotka tyydyttää Soul:

· Taide
· Reading
· Fyysinen Käytännöt - sielullista: Jooga, reiki, meditaatio taiteen, jne ...


3. Spirit: Tässä kulttuurissa ei ole tilaa henki. Ihmisen henki nukkuu.

Tämä hallituksen elin sielun ja hengen on pakottanut yhteiskunnan elää himon (Gal. 5.19-21). Kun ruumis ja sielu haluaa jotain, hän sanoo, ettei hän ole samaa mieltä, runko kapinallisten kiukuttelu oikukas, ilmenee ("Manifest lihan teot") kunnes saat mitä haluat. Tästä on kyse, jotka ovat täynnä paheita, kuten alkoholi, tupakointi, huumeet tai muut riippuvuuden: He tietävät (niiden älykkyys - Alma kertoi) on huono, että tekee niistä huonoja, mutta he eivät halua niitä ei voi lopettaa riippuvuudestaan.

He perustelevat sitä sanomalla asiat miten olet:

· Niinpä, mitä voin tehdä
· Naudanliha meille ...
· Ymmärtää minua, pidän ....
· Kaikki tekee sen ...
· Yksi asia minun täytyy kuolla ...

Tämä on todellisuutta langennut ihminen, mitä jää jälkeen Gen 3. On tärkeää ymmärtää, ettei pudota yleinen virhe haluavat henkilö muuttaa. Keskustele addikti kuin se väärin on puhua sielullenne tyrannized elin, joka jatkuvasti kysyy, mitä hän haluaa, ja että jos antaa sille ilmenee tällaisia ​​väkivaltaa, joka voi aiheuttaa vahinkoa (vieroitusoireita) .

Mutta asiat eivät aina niin, Raamattu sanoo:

. Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja kaltaisekseen, joka on täydellinen. Gen 1.26-27
b. Ihmisen henki oli elossa ja oli face-to-face Jumalan kanssa: In Genesis 2:15 17 luemme, että Jumala puhui tämän miehen ja hän ymmärsi täysin. Ihmisen henki on mukautettu Jumalan Hengen.
c. Hallitus oli sielu ja ruumis koko luomakunnan.
d. Creation on kirkastettu: Ei sairaus, ei kuolemaa, eikä korruptio tai mies tai luomiseen. Miehen ruumis oli temppelin hengen.

Tämä tilanne kesti Gen 3. Käärme (Saatana) tekee Eve "tarve" muutokselle, itsenäisyyden, viittaa se tulee olemaan parempi, jos annat kehon syödä hedelmiä kielletyn puun. Eva ahneus että uusi todellisuus, ja syödä hedelmiä korruption myrkyt ruumis tuo koko luomakunnan. Näin tuli sairaus ja kuoleman maailmaan.
Täällä voimme muuttaa järjestystä, jonka Jumala, ja täältä ruumiinsa alkoi hallita sielun. Ihmisen henki vähitellen nukahtamista, menettää kosketusta Jumalaan.


Synti tuli ylitsepääsemätön seinä Jumalan ja ihmisen välillä.
59 Herran käsi
ei liian lyhyt pelastaa,
eikä hänen korvansa tylsä ​​kuulla.
2 Mutta pahat tekosi sinua
on erossa Jumalasta.
On näistä synneistä, jotka johtavat
piilossa hänen kasvonsa ja ei kuuntele. Jesaja 59. NIV


A. Linnon alkaen sielusta vs. Hengeltä

Puhuu sen hengestä sielun unessa toinen on hyödytön. Pulling meidän sielu sielu toisen, joka on joutuvansa tyrannian elin on hyödytön. Keho ei halua meitä kuulla. Mitä tehdä sitten? Meidän täytyy tehdä tilaa Pyhän Hengen ministeri vapautetaan. Miten teemme tämän? Ei puhumassa sielumme vinkkejä, kokemuksia tieteellisen tiedon (päihtyä teette pahaa) ei, koska se on huono, mutta koska se on turha: me kuuntelemme.
Meidän täytyy palvella Jumalan Sanaa, niin miksi vaatia käsittelyssä, tutkimuksen, meditaatio ja rukous.

Vain Kristus voi hyvin menetetty. Pelastussuunnitelma on yksinkertainen: Selitä menetetty, että vain Jumala voi auttaa tehokkaan ja pysyvän muutoksen. Kristus palautti Hänen uhrinsa ristillä, mies todellisuutta Genesis 1 ja 2.
· Kristus poistettu seinä, joka erottaa meidät Jumalasta synnin.
· Kristus on Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin. Jn. 1.29
· Kristus on ainoa tapa Isän JN. 1,6

Kristus tyhjensi olla Jumala on yksi meistä, niin hän sanoi:

Ettekö usko, että minä olen Isässä, ja Isä on minussa? Sanoja, jotka minä kommunikoimaan, ei vain omaa, vaan se on Isä, joka on minut, joka tekee hänen teoksistaan. Joh. 14. NIV

Jeesus sanoo: Kun puhun ja ministeri, ei puhunut minun viisaus (minun sieluni), mutta kerron teille, mitä minun Isäni ja Hän on se, joka tekee työtä. Jeesus opettaa meille, kuinka olla hyvä johtaja: hoivaavat alkaen yliluonnollista, mistä Jumalan Sanaa ja meidän luottamus on, että Jumala tekee jotain.

Meidän oppilaat täytyy ymmärtää, että se on Jumala, joka järjestää ja toimittaa, eikä johtaja tai esimies tai pastori. Teemme oman juurella Kristuksen, tulee laiduntamaan.

Comentarios

Entradas populares de este blog

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.