"Подих Бога". Про проповіді пастора Чаду.

Переклад з іспанської українською мовою з Google Перекладач.



Поклоніння суботу 27 липня 2013-07-28
Центральний культу суботу було служіння пасторів Чаді та допомогу перекладу Мени Пастор Ескобар.


А. Введення

Пастор Чаду почав свою доповідь, заявивши, що:
1. "Коли серця жадають Бога, присутність Господа сходить з Power"
Сам Ісус, покликав Він учнів і людей, бути уважним ("бачити" і почути "), що говорить Бог [1], тому наші відносини у богослужінні мають вирішальне значення для нас: Якщо ми знаходимося в положенні очікування уважними до того, що Бог буде робити і говорити через міністра, без сумніву отримає благословення під час служіння.

Рекомендації Майстри про те, що воля Господа завжди стосувалася зборів з диханням Його Святого Духа, яка в нас належним чином підготуватися, що чудово "освіжаючий дотик Бога".
Міністерство Дух Святий викриває нас у гріху, те, що ми забруднюють і хворим духом, душею і тілом. Святий Дух веде нас до покаяння і "випрямити" наші кроки "Шлях порятунку".

Пастор Чад сказав нам, що кілька років тому в місті Лос-Анджелес, Каліфорнія, США - уряд, стурбований високим рівнем забруднення навколишнього середовища (зміг), що охоплюють темні мантії міста скликане престижної групи екологів і вчених для виконання важливих (і дорогих) дослідження проаналізувати, як «прибрати» цього забруднення. Коли вчені, нарешті, робити свою роботу закінчив, президент комісії з розслідування цитує урядовців і пресу, щоб оголосити результати розслідування. Це був важкий час, бо був зроблений висновок, що ці фахівці не могли нічого зробити, щоб зцілити міста, вони зрозуміли, що єдиний шанс у нього був (який не був на їх утриманні) було те, що "сильний вітер пустелі і потягнув всі забруднення з міста в бік Тихого океану. "

Два. Коли серця жадають Бога, Він приносить нам воскресіння

Дихання Бога оновлює надії, мрії, воскрес міністерств, шлюби, мертві відносини.
Долині сухих кісток

37 рука Господня торкнулася мене, і заніс мене Дух Господній, і поставив мене серед поля, а вона повна кісток.
2 і обвів мене біля них, навколо, і ось, там було дуже багато на поверхні поля, і, звичайно, дуже сухо.
3 І я сказав: "Син людський, чи оживуть оці кості? І я сказав: Господи, Боже!.
4 Він сказав мені: Пророкуй кості, та й скажи їм: кістки сухі, послухайте Господнього.
5 Так говорить Господь Бог до цих кісток: Ось Я зроблю дихання увійти в вас, і ви будете жити.
6 і покладу на вас жили, і підніме на вас тіло, і простягну на вас шкіру, і дам у вас духа, і ви будете жити, і пізнаєте, що Я Господь.
7 І пророкував, як наказано мені: і там було шуму коли я пророкував, і ось гуркіт, а кості зближалися, кістка до кістки своєї.
8 І я глянув, і жили були на них, і плоть виросла, і шкіра зверху, але не було в ньому духу.
9 І сказав прорік дихання, пророцтво, сину людський, і скажи духа: Так говорить Господь Бог: Давай від чотирьох вітрів, і дихати на цих убитих, і вони оживуть.
10 І я пророкував, як Він наказав був мені, і ввійшов у них дух, і вони ожили, і поставали на ноги свої, дуже велике!.
Єзекіїля 37,1 - 10 RV 60


Пророк Єзекіїля бути в присутності Бога, дане будуть пророкувати (оголошувати) про сухі кістках і Бог підтримав його заяву роботи воскресіння. Так Господь вчить нас, що від пошуку і перебуваючи в його присутності прийняти силу і розрізнення, як молитися, щоб оголосити для нашого життя, служіння, сім'ї, нації. Господь закликає нас прагнути бути заповнені помазання і сили, щоб перетворити те, що сухе і мертве живим і благословив.


B. "Сильний вітер" є Святий Дух

Пастор Чад встановили подвійні паралельні:

         1. Між положенням міста Лос-Анджелеса і наше суспільство:
Дихання Бога має силовий трансформатор бути забруднення нашого життя. Що потрібно нашому народу, місту, району та родиною, що удар Господу і прийняти всі забруднення: насильство, відсутність безпеки, маргіналізація, наркотики, корупція і т.д.. Наша країна потребує "Дотик Бога", яке виявляється на краще.

"Ми всі повинні" Viento Recio "любить шум П'ятидесятниці» [2]

Помазання Духа перетворена сто двадцять віруючих таким дивним способом:

. Дихання Бога перетворили свої страх і боязкість у мужність і сміливість, щоб проповідувати всім.
б. Дихання Бог взяв його обмеження і дав дари проповідувати кожен на своїй рідній мові. Педро незважаючи на обмежений людина дала ПАМ.СООБЩ.ПОЛНА Божої сили і три тисячі були перетворені в один культ.
Це П'ятидесятниці вітер охопив все, що не служить конгрегації "світлиці", взяв релігійні і наповнений Божого помазання і сили, щоб революціонізувати весь Єрусалим, істинний «Відродження», яка народила у Древній Церкві.

Отже, сьогодні ми також молитися і плакати щоб до нього торкалися, перетворений і таким чином може революціонізувати наші сім'ї, наш район і місто, так, що ми є світлом і сіллю нашої нації!


        Два. Єзекіїля 37 і наша потреба в «оновлення»
Дихання Бог має силу воскресити все, що є як "мертві" родичів, які не знають Христа і жити без надії, радості, миру і т.д. ... самих себе, ми повинні бути уповноважені оголошувати з владою над цим мріям Бог дав нам і досі нехтують.



C. Висновки

 У повній згоді з пастором Клаудіо проповідував у суботу 20 липня цього перетворення приходить тоді, коли ми прагнемо присутність Бога, будь то в приватному житті нашого будинку (як приватних, так і молитва в сім'ї) або богослужіння, в яких ми ведемо корпоративно. Таким чином, рекомендація Ісуса: "Той, хто має вуха, щоб чути, і очі, щоб побачити". "Ми повинні завжди бути напоготові і реагувати на дотики Святого Духа»

 Бог завжди готовий дати нам "Ненагревающийся", ми повинні відповісти взаємністю з вичікувальна позиція. Ставлення, що Бог очікує «голодно для його більше"

                 Бог хоче дати нам перемогу у всіх областях: дай нам перемогу над наркотиками, алкоголем, сексуальної області, і у всіх аспектах нашого життя.
                        Бог хоче дати нам помазання роблять позитивний вплив на суспільство.

____________________

[1] Усі 4,9 - 7,16, Метью 13,16, 43, Луки 8.8 - 9.44 - 14.35
[2] Дії 2:2-4

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.