"Дах Бога." О проповеди од стране Пастор Чад.

Превео са шпанског на српски језик са Гоогле Преводилац.


Богослужење Субота 27 Јул 2013-07-28
Централна култ Субота је служио од Чада пастора и превод помоћи валуте Пастор Ескобара.


А. Увод

Пастор Чад почео своје предавање тврдњом да:
1. "Када су гладни срца за Бога, пред Господом силази са власти"
Исус је позвао своје ученике и народ да буде опрезан (да "види" и чују ") оно што Бог каже [1], зато је наш став у богослужењу су од кључног значаја за нас: Ако смо у позицији чекања пажљиви на шта ће Бог учинити и рећи преко министра, без сумње добити благослов за време министарства.

Препорука Мастер указује да је воља Господња је увек додирује заједницу са дахом својих Светога Духа који је у нама добро припремите за те дивне "освежења додиром Бога."
Министарство Духа Светога нас окриви за грех, оно што загађују и болесни у духа, душе и тела. Свети Дух нас води покајању и "исправити" наше кораке на "пут спасења".

Пастор Чад нам је рекао да је пре неколико година у граду Лос Анђелесу, Калифорнија, САД - Влада је, забринут због високог нивоа загађења животне средине (смог) који покрива тамну плашт града-сазвао престижна група еколога и научника да изврши важан (и скупо) студију да анализира како да "уклони" Ово загађење. Када су научници коначно ради свој посао завршен, председник истражног одбора наведених званичника и притисните да објави резултате истраге. То је било тешко време, јер је дошло до закључка да ови професионалци нису могли ништа да излечи град, они су схватили да је једина шанса је имао (што је не зависе од њих) је да је "јак ветар дувао пустињу и вукао све загађење града према Тихом океану. "

Два. Када су гладни срца за Бога, Он нам доноси васкрсење

Дах Божји, обнављају наде, снове, васкрсли министарства, венчања, мртав односа.
Долина сувих костију
37. рука Господња дође на мене, и унели далеко у Духу Господњем, и постави ме доле у ​​сред долине која је била пуна костију.
2. И изазвало ме да прође их унаоколо унаоколо, и гле, било је врло много у пољу, и свакако врло сува.
3. А ја сам рекао, "Син човечији, ове кости може живети? И рекао сам, Господе Боже, ти знаш.
4 Он ми рече: пророкуј на те кости, и кажи им: сухе кости, чујте реч Господњу.
5 Овако говори Господ Господ овим костима: гле, ја ћу учинити дах вас ући, и ти ћеш живети.
6 И ја ћу положити на вас жиле, и да ће довести до меса на вас, и покрива са кожом, и метнућу у вас, и ви ћете живети, и познаћете да сам ја Господ.
7. Тако да пророковао док сам заповедио: и било је као што сам буку пророковао, и гле тресе, а кости се заједно, кост ка својој кости.
8 И видех, и било је жиле на њима, и месо дошао, и кожа их покривен горе: али није било у њима духа.
9. И рече: пророкуј за дах, пророкуј, сине човечји, и реци даху: Овако вели Господ Господ: Хајде од четири ветра, и дишу на ове побијене да оживе.
10 Тако сам пророковао као што ми заповеди, и дах уђе у њих, и они су живели, и стадоше на ноге, беше војска врло велика.
Језекиљ 37,1 - 10 РВ 60


Пророк Језекиљ био у присуству Бога дата моћ да проричу (изјављујем) о сувих костију и Бога подржала његову изјаву дело васкрсења. Дакле, Господ нас учи да из изгледа и буде у његовом присуству добијају снагу и проницљивост како да се моле, да се прогласи за наш живот, министарство, породице, нације. Господ нас позива да тражимо да буде испуњен помазање и моћ да трансформише оно што је сува и мртва и жива благословио.Б. "Ветар Рецио" је Свети Дух

Пастор Чад успоставио двоструки паралелу:

         1. Између ситуацији у граду Лос Анђелесу и нашег друштва:
Дах Бога има моћ да трансформатор буде контаминација наших живота. Шта вам је потребно нашу нацију, град, насеље и породица је да је Господ ударац и предузму све загађење: насиља, несигурности, маргинализација, дроге, корупције, итд. Наш народ мора "Додирни Бога" се испостави најбоље.

"Свима нам је потребно" Ветар Рецио "као мурмур Педесетнице" [2]

Додељивање Духа претвара сто двадесет верницима такав невероватан начин:

. Дах Бога претвара њихов страх и стидљивост у храбрости и смелости да се проповеда свима.
б. Дах Божји узео своја ограничења и дао поклоне да проповеда свима на свом језику. Педро упркос томе што је ограничен човек дао поруку пун Божије силе и три хиљаде су конвертовани у једној секти.
То Педесетница ветар је захватила све што не служи на збор у "горњој соби", узео верске и испуњен Божје помазање и моћ да револуцију цео град Јерусалим, прави "Оживљавање" која је родила до ране Цркве.

Дакле, данас ми се молимо и плачем да се дотакне, претвара и на тај начин може револуционисати наше породице, наше суседство и град, тако да смо светло и со нашег народа!


        Два. Језекиљ 37 и наша потреба за "обнову"
Дах Бога има моћ да васкрсне све што је као "мртве" рођака који не познају Христа и живе без наде, радост, мир итд ... сами, треба да буде овлашћен да прогласи имао моћ над тим сновима Бог нам је дао и још увек занемарени.
Ц. Закључци

 У пуној сагласности са пастором проповеда Цлаудио у суботу 20. јула, ова трансформација долази када тражимо присуство Бога, да ли у приватности наше куће (и личне молитве и у породици) или обожавање, где смо корпоративно урадити. Дакле, препорука Исуса: "Ко има уши да чује и очи да виде". "Ми смо увек мора да буде опрезан и реагује на неко милује Духом Светим"

 Бог је увек спреман да нам да "Цоол Тоуцх", морамо да узврате са ставом ишчекивања. Став да је Бог очекује се "Гладни за више од њега"

                 Бог жели да нам да победу у свим областима: Дајте нам победа против дроге, алкохола, сексуалном подручју, а у свим аспектима нашег живота.
                        Бог жели да нам да помазање да позитивно утиче на друштво.
__________________________________________

[1] Марк 4.9 - 7.16, Матеј 13.16, 43, Луке 8.8 - 9.44 - 14.35
[2] Дела 2:2-4

Comentarios

Entradas populares de este blog

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.