Isus și dragostea Lui pentru cei pierduți. Pe reflecție care Pastor Escobar Menny

Tradus din spaniolă în română cu Google Translator.


10/08/2013 Cult de deschidere [1]


 1. Introducere.
Pastorul a inceput Menny lui disertație comentând că întotdeauna atras atentia pasiunea lui Isus pentru cei pierduți.
Deci avem trei învățăturile Maestrului care vorbesc de dragostea lui Dumnezeu, compilate de Luca în Evanghelia sa (Capitolul 15):

o. Parabola a monedei pierdut
b. Parabola oii pierdute
C. Parabola fiului risipitor, am fost un copil pierdut


Când păcătuim, ne simțim rău și rușine. L-am reușit conștiința vinovată a lui Dumnezeu care cade pe acele lucruri vechi, pe care le-am promis de multe ori să nu facă. Dușmanul profită de această situație pentru a încerca să se îndepărteze definitiv de la Domnul. Cât de multe ori în acele momente de jenă, de a fi un creștin nu a reușit, au ajuns să-mi aceste ganduri negative de la inamic? Gânduri, cum ar fi "Nu esti bun pentru a fi un creștin", "Dumnezeu nu te iubesc", "Dumnezeu îți va da înapoi pentru că nu a reușit" "Aceasta în cazul în care o să te ierte." Dar acestea sunt minciuni ale vrăjmașului.

În cele trei pilde de "Lost" din Luca 15, Isus ne spune că în momentele noastre cele mai întunecate atunci când El este în căutarea mai sever, dar nu acceptă pierde din oile sale.

"Isus este Păstorul cel bun care a dat viața pentru oi"

Când ne pocăim de păcatele noastre, (datorită lucrării Duhului Sfânt), putem primi iertarea lui Isus. El întotdeauna așteaptă cu brațele deschise și păstrează pentru noi binecuvântări. Planurile și scopurile sale sunt întotdeauna valabile pentru a regăsi.

"Scopurile lui Dumnezeu nu expira"

Două. Fiul risipitor
Menny Pastor a făcut o parafrază din povestea fiului risipitor (Luca 15.3-7) Se spune că un tată avea doi fii și o zi cel mai mic a fost obosit de a trăi în casa tatălui său (de exemplu, ca a regulilor stabilite tată) Deci, a cerut partea lui de moștenire și a plecat de acasă și sa dus într-o țară departe de a trăi o viață de desfrâu și de plăceri, care a durat ca a avut bani. Așa că, atunci când a fugit din resurse era singur, departe de casă, ruinat financiar la punctul în care a luat primul loc de muncă a găsit: Îngrijirea porci. Un loc de muncă care a făcut doar clasele de jos ale societății din această țară. Sărac, singur și atât de foame încât chiar și mâncarea porcilor părea apetisant. Și în acel moment de eșec profund, acest tânăr a devenit conștient de ceea ce a fost pierdut atunci când părăsesc casa tatălui său și a spus: "Câți dintre robii tatălui meu angajat trebuie alimente de schimb, iar eu mor de foame, întoarce-te cu meu familie, eu voi cere scuze pentru tatăl meu și îi cer să-mi lucreze ca zilier. "a început atunci.

Cum s-au simțit tatăl? De citit versetul douăzeci putem deduce că acest om a fost dornici de a vedea revenirea la fiul său cel mai tânăr. Probabil de mai multe ori pe zi, s-ar uita la drum, în speranța de a vedea timp de întoarcere. Pastorul a spus apelul această parte a Scripturii "Pilda Tată iubitor". Că tata nu era supărat, așteptând să-i pedepsească aspru copilul dumneavoastră! El a așteptat acest moment pentru a fi în măsură să vă urez bun venit din nou, iartă-l și de a restabili-l în poziția lui!
Să citim pasajul:


"Am fost mai departe atunci când tatăl său la văzut și a avut milă de el, a alergat la fiul său, la îmbrățișat și la sărutat. 21 Tânărul a spus: "Tată, am păcătuit împotriva cerului și împotriva ta. Nu mai este vrednic să fiu numit fiul tău. "[C] 22 Dar tatăl a zis robilor săi," Repede! Aduceți haina cea mai bună. Pune-i un inel în deget, și încălțăminte în picioare. 23 Aduceți vițelul cel îngrășat și tăiați-l pentru un banchet. 24 căci acest fiu al meu era mort, dar acum sa întors la viață, era pierdut și a fost găsit. "Așa că au început să se veselească. Luca 15.20-24, NIV.


Această parabolă este o imagine a ceea ce se întâmplă în domeniul spiritual:. "Dumnezeu este un Tată iubitor, care este întotdeauna de așteptare pentru ei pierdut copiii se pocăiască și să decidă" Du-te acasă " Dumnezeu este întotdeauna de așteptare pentru că ne îmbrățișare, să ne curățească și să ne readuce la categoria de copii "

_____________________

[1] Biserica pastorală Personalul Regele Regilor de Belgrano, Buenos Aires - Argentina.

Comentarios

Entradas populares de este blog

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.