Після молитви, дію. Пастор Освальдо Ripoll.

Переклад з іспанської українською мовою з перекладачем Google.


У попередні писання ми обговорювали Царства Божого, і як отримати доступ до вигод і обов'язків, бути громадянином Небесного. На цих сторінках ми постараємося пояснити, яким чином ми повинні вести себе в житті, приклади як істинні християни.

Апостол Павло у своєму другому посланні до Солунян дає чітке уявлення про те, що для того, щоб послідовники Христа. Ми говоримо ефективно, ми повинні очікувати, що Бог абсолютно всі речі, але так само написано, що ми не повинні бути тягарем для кого завгодно, але замість цього ми повинні заробляти хліб у поті чола свого, і Він благословить нас удосталь, таких яка займається Второзаконня глава 28 вірш 1 до 15. Але краще перейти на слово, написане натхненний апостол Ісуса Христа від Духа Святого.

6 А ми вас, браття, Ім'ям Господа нашого Ісуса Христа, щоб ви цуралися кожного брата, що ходить непорядно і не по переказу, який прийняв од нас. 7 Самі бо ви знаєте, як належить наслідувати нас, бо ми були не безладним у вас, 8 ми не їли хліба нікому, але в перевтомі й напруженні день і ніч, щоб не бути нікому із вас: 9 не тому, що ми не мали влади, але щоб себе самих приклад для наслідування нам. 10 Бо коли ми були у вас, то вам заповів це: якщо хто не хоче трудитися, той не їсть. 11 Але чуємо, що деякі у вас ледачому, нічого не роблять, а метушаться. 12 Такі люди наказуємо та благаємо Господом нашим Ісусом Христом, щоб вони працюють тишу, їли свій хліб.
2-е Солунян 3 Версії короля Джеймса 1960

Дорогі брати, це повинно відноситися не тільки працювати, але і виклик, який Господь дав кожній з них, наприклад, якщо Міністерство Бог покликав вас, що ви чекаєте, щоб підготувати і вчитися? Якщо цар царів, я наказую тобі, щоб ростити дітей, діє відповідно і почати бути відповідальний перед Богом, а потім до своїх близьких.

Це сидіти молитися і так, що «Бог з речами», не має нічого спільного з істинною апостольської доктрини і менш до вчення Христа. Ісус вчив нас плакати і почати працювати для маніфесту Всемогутній Бог у нас і благословить нас у всіх сферах нашого життя. Досить очікуванні магічного рішення, які лицемірно приховування "чудеса", і якщо Господь "не відповідає" втекли з своєї пастви з виправданням вірити правда.

Подивимося тепер, як Князь Миру благословить проявляється, коли ми рушили в дорогу.
Уміє працювати, здійснюють міністерства, підтримувати наші сім'ї і всі види діяльності, які приносять плоди, ми повинні бачити її такою, яка вона є "дар Божий, це означає, що Господь дає нам здоров'я і мудрість, щоб нести ці речі вперед і дати фрукти в достатку. Не забуваючи, щоб насолодитися роялті, але знаючи, хто є слава. Давайте насолоджуватися мудрістю книзі Екклезіаста або Проповідника у п'ятому розділі.


Крім того, кожна людина, якій Бог дає багатство і майно, і владу їй дав від них і брати свою частку та тішитися своєї роботи, то це дар Божий. 
Проповідник 5:19 Король Джеймс Версії 1960

Ці слова спонукають нас розвивати нашу повсякденну діяльність з великою радістю і подякою Всевишньому за такий великий подарунок і шанс насолоджуватися цим з нашою. У книзі псалмів, це слово також показав Бог через псалмопівець, ми читаємо:

Коли ви їсте праць рук твоїх, блажен ти, і вам буде добре.
Псалом 128:2 Король Джеймс Версії 1960

Ми розробляємо нашу роботу, і вони ведуть себе бездоганним чином, в ті години, присвятивши всю свою увагу на діяльність, до якої ми граємо, і молитися за мудрість від Бога, щоб зробити це найкращим чином. Очевидно, що Господь підтримує це за словом їх, см.:

 Чи бачив людину, моторну в занятті своїм? перед царями,
не стоятиме перед простими.
Притчі 22:29 Король Джеймс Версії 1960

Якщо ви просите щось Богом час вставати і ходити після того, що він поклав у своєму серці, настав час не може бути подоланий шляхом депресії або комфорт і за обставин, знаючи, хто є наш Отець. Abba, що батько, який любить нас так, що тільки наша віра в жертву його сина дає нам вічне життя і можливість поговорити з ним і годинами в його руках.



Завжди пам'ятайте про це, Ісус Навин обіцянку Бога, що б завоювати землю обітовану, потребував молитві і рухатися, насолоджувався багатьма перемогами і дізнався від деяких поразок, але ніколи не йшли вперед руку нашим Творцем. Це ваш час, щоб не здаватися.

Будьте здорові
Пастор Освальдо Ripoll

Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.