Відображення. Як молитися , коли я збентежений ? . Фабіан Массі

Переклад з іспанської українською мовою з Google Перекладач .


Багато разів я пішов, я погано себе почуваю для морального духу , за те , що я хочу , а не те , що я можу отримати . У таких ситуаціях , всі небезпечні для нашої душі:


1 . Падіння у скарзі
Два . дутися
Три . здаватися
Квітень. Втрата віри і надії
Травня. Падіння в погане ставлення
Червень. Поговоріть з усіма
Липень. Серджуся з Богом і втрачають благодать і благословення
Августа. Коли ми досягнемо цієї точки , ми знаходимося на справжнє лихо .

Тоді я розумію , що потрібно молитися , говорити з Богом даної теми і бачу проблему:


. Як розмовляти з Богом у скорботі моїй , не відрекомендувавшись , скарги або докору , після всього , що він зробив і робить для мене?

б. Як підвищити мою ситуацію не дивлячись, як невдячний до Бога ?


C. Небудь робив те ж саме?

Я зробив так , як мене вчили , і звернутися за допомогою в Слові , і я зрозумів , що я не перший і не проходження цього буде останнім:

Буття 15 [ 1]

1 Після цих подіях було слово Господнє Аврамові в видінні таке : Не бійся , Аврам , Я тобі щит , нагорода твоя вельми велика.
2 Аврам сказав : Господи, Господи , що даси Ти мені Я бездітний розпорядник у домі моєму Еліезер з Дамаску 3 І сказав Аврам: Отож , для мене ти не дав мені потомства , і ось , це буде моїм спадкоємцем одного народився в моєму будинку . 4 Тоді прийшли до нього слово Господнє , говорячи : ось , він буде спадкоємець , але син твій , буде твоїм спадкоємцем. 5 І Господь його вивів надвір та й сказав : Подивися на небо і порахуй зірки , якщо ти можеш . І він сказав : так буде твоє насіння.
6 Аврам повірив Господу , і це було пораховано в праведність .

1 Після цих подіях було слово Господнє Аврамові в видінні таке : Не бійся , Аврам , Я тобі щит , нагорода твоя вельми велика.

І чому Бог говорить : «... Не бійся ... " Якщо Аврам завжди впізнав голос і присутність Бога? Він не мав на увазі цей тип страху , але , як би кажучи :

"Не хвилюйся синку , я тут, щоб слухати вас , захистити вас і дати вам багато великих подарунків , щоб зробити вас щасливими. "

2 Аврам сказав : Господи, Господи , що даси Ти мені Я бездітний розпорядник у домі моєму Еліезер з Дамаску
Це те , що називається : Ідіть прямо в точку , прямо . Коли ви медитуєте на цей вірш я відчув глибоку тугу Абрам . Я відчула , як Господь до Аврама відповів:

 " Господи , мій Бог дасть мені те , що подарунок , який мене задовольняє , отримавши стільки багатство , владу , повний хороших років , любов до моєї дружини і повагу моїх людей і царів , які є моїми союзниками? "

Я хочу , сину мій , що ти мені обіцяв !

3 І сказав Аврам: Отож , для мене ти не дав мені потомства , і ось , це буде моїм спадкоємцем одного народився в моєму будинку .

Тут Абрам вказує , чому і наслідок : ви успадкували рабом уроджений дому твого . Проте , якщо читати між рядків Найголовніше , що вона визнає панування Бога у вашому житті :

" ... Ось , для мене ти не дав мені потомства ..." читай : шукати Ти Господи , ви Творець усього , не забудьте дати мені потомства , згідно свою обіцянку "

Але він також зробив заяву несприятливим. Бог змінює Абрам оголосив прокляття на благо обіцянку :

4 Тоді прийшли до нього слово Господнє , говорячи : ось , він буде спадкоємець , але син твій , буде твоїм спадкоємцем.
5 І Господь його вивів надвір та й сказав : Подивися на небо і порахуй зірки , якщо ти можеш . І він сказав : так буде твоє насіння.
6 Аврам повірив Господу , і це було пораховано в праведність .

Це важливо , Авраам повірив у обіцянку Бога і викидаючи свої негативні переконання і аварії на предмет їх потомство , роблячи обітниця Божа , що і щось певне.
І Бог стримав свою обіцянку , і продовжує служити : в цей самий момент є нащадком Авраама народився десь у світі . Заповіти , які ми укладаємо з Богом назавжди
І ось ключ , вірити Богові , це справжня мудрість :

Знаючи , що він вірний , вірний і исполн зі своїх обіцянок , люблячим батьком для своїх дітей. Не достатньо, щоб вірити в Бога для того , щоб виконати всі юстиції (і справедливості Бога всі його слова) потрібно вірити Богові .

Аврам був безмірно багатше , його найбільший скарб мало бути улюбленим чадом Божим , до того , що вони були друзями , Бог відвідав його в свій намет , загальні їжу і розмовляючи . І був Аврам сказав враховується Їм
Абрам все, що нам Богом , як написано:

Шукайте ж найперше Царства Божого і правди Його , а все це . Матвія 6:33



[ 1] Версія мовами : RV 60



Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.