Дослідження . Святий Дух в Писанні IV . Пастор Освальдо Ripoll

Переклад з іспанської українською мовою з Google Перекладач .



Продовжуючи роботи Святого Духа в Писанні сьогодні ми бачимо символи Духа описано в Слові Божому.
Можна припустити , що через бідність мови , щоб висловити певні речі зі словами , Бог через Писання , вибрав символи ілюструють те , що інакше було б неможливо описати і зрозуміти . Тому представник зображень , використовуваних для опису операцій Святого Духа , см.:

пожежа

Вогонь представляє Святим Духом Очищення , очищення , висвітлюючи і поширюючи його помазання , і його мужність вогняного шоу. Нехай Слово Боже.

4 коли нечистоту Господь змиє сіонських дочок, а кров Єрусалиму з-посеред його духом права та духом . Ісаї 4 : 4 RV 1960
16 Іван сказав у відповідь і скаже їм все , я хрещу вас водою, але йде сильніший від мене , який я не гідний розв'язати шнурки Він хреститиме вас Духом Святим і вогнем. Лк . 3 , 16 RV 1960

Липень спокусив мене , Господи , і я захоплений , ти сильніший за мене і побив мене , я щодня підняли б на сміх , всі знущається наді мною . 8 Бо коли тільки я говорю, плакала , плакала насильства і руйнування , за слово Господь привів мене ображати і дорікати весь день. 9 І я сказав , я роблю споминати, і не буду вже в ім'я Його , однак, було в серці моїм, як палаючий вогонь , укладений в костях моїх , і я змучився , утримуючи його , і я не міг. Jeremías20 : 7-9 RV 1960


вітер

Він символізує роботу регенерації духу і показує нам свої таємничі операції , відокремлювачів , незалежна , очищення та животворящого . Давайте подивимося , що говорить Біблія.
7 І пророкував , як наказано мені: і там було шуму коли я пророкував , і ось гуркіт , а кості зближалися , кістка до кістки своєї . 8 І я глянув, і жили були на них , і плоть виросла, і шкіра зверху , але не було в ньому духу. 9 І сказав прорік дихання , пророцтво , сину людський , і скажи духа: Так говорить Господь Бог : Давай від чотирьох вітрів , і дихати на цих убитих , і вони оживуть . 10 І я пророкував , як Він наказав був мені , і ввійшов у них дух , і вони ожили , і поставали на ноги свої , дуже велике! . Єзекіїля 37: 7-10 RV 1960

8 Дух дихає , де хоче , і ви чуєте голос його , а не знаєш , звідки приходить і куди йде : так буває з кожним, хто від Духа. Іоанн 3: 8 RV 1960

2 І нагло зчинився шум із неба , ніби буря раптова зірвалася, і переповнила ввесь той дім , де сиділи вони Дії 2 : 2 RV 1960


води

Святий Дух є джерелом живої води , тим чистіше , тим краще , тому що це справжня ріка життя , яка проходить стрімкий очищення пилу наші душі від гріха.
25 Я посипати чистої води на вас , і станете чисті від усіх скверн ваших , і від усіх ідолів ваших очищу вас . 26 Я дам вам нове серце , і нового духа всередині вас , і видалити з організму серце кам'яне, і дам вам серце із плоті . 27 і дам Я в вас дух Мій і що ви будете ходити згідно з постановами Моїми , а постанови Мої будете стерегти та виконувати їх. Єзекіїля 36: 25-27 УПО 1960
Повернув мене до входу в будинок , і ось вода видається під порога будинку на схід: для лицьової сторони храму стояв обличчям на схід , і вода текла з-під правого сторона будинку , на південь від вівтаря . Єзекіїля 47: 1 RV 1960
5 Ісус відповів: Поправді , поправді кажу тобі: Коли хто не народиться від води і Духа , не може увійти в Царство Боже . Івана 3: 5
14 А хто питиме воду, що Я йому дам, прагнути не буде повік : бо вода, що Я йому дам, стане в ньому джерелом води, що тече в життя вічне. Івана 4: 14
Таким чином , після читання цих віршів ми бачимо , що Дух не в духовному , що річка робить в земних вода очищає , освіжає , очищає , втамовує спрагу і дає життя безплідних полях. На воді яскраве вираження , явно належить до річки , яка працює , а не тіла застійні води , яка може з часом мутувати в стан гнилі і забруднені . Вода , яка тече з джерела Бога працює свіжим і вільним від домішок , будучи в нашому розпорядженні , щоб зробити свою роботу в нас .



Stamp

 Ця ілюстрація Духа ясно , що ми їх власності . Ущільнення в давнину і досі представляють владу над територією , тварина або людина . Нагадаємо , що королі кільце , яке записав свій лейбл , це використовується в якості справжньої ідентифікації та перетворена в будь-яку владу чи листі повинно бути відображено в герметизації , маркування цей матеріал являє закриває конверт або підпис монарха.
19 Але стоїть міцна Божа основа та має печатку оцю : Господь знає тих , і відвернутися від беззаконня кожен , хто називає ім'я Христа. 2-е Тимофію 2: 19 RV 1960
13 У Ньому й ви , після того , як ви почули слово істини , Євангелію спасіння , і вірили в нього , були відображені стали Святим Духом обітниці , 14 Який є завдаток
нашої спадщини , поки спокутування володіння , на хвалу Його слави . Ефесян 1: 13-14 УПО 1960
3 Не робіть шкоди ні землі , ні морю , ні деревам , поки ми запечатані в лобах рабів Бога нашого . Об'явлення 7 : 3 RV 1960


масло

Це найбільш поширений і знайомий символ , який ми знаємо , Святого Духа , тому що зі Старого Завіту ми бачимо , як помазав священиків і царів , в ім'я Господа , а й представляв світло ( так як паливо використовувалося як лампи). Годувати і у вигляді мазі для загоєння шкіри.

І зробиш її миром святого помазання мазі як мистецтво парфумера , це миро святого помазання . Вихід 30:25 : RV 1960
І скажеш до Ізраїлевих синів , кажучи , що це буде мій миро святого помазання на ваші . Вихід 30: 31 RV 1960

І священик спалить це пам'ятник , частина второваною кукурудзи та олії , з усіма пахощами , жертву для Господа . Левит 2 : 16 . RV 1960

Чи хворіє хто з вас? Покличе пресвітерів Церкви помоляться над ним , помазавши його єлеєм в ім'я Господнє . Джеймс 5 : 14. RV 1960


голуб

Нарешті , ми повинні вивчити уявлення Духа , як голуба :
І свідчив Іван, промовляючи: Бачив я Духа , що сходив з неба , як голуба , і зостається на Ньому . Хуан 1,32 . RV 1960

На закінчення я хочу подякувати Богу за цей прекрасний порівняння представляють Святого Духа , що робить нас легко це неможливо для нашого обмеженого розуму . Щоб зрозуміти неосяжність його любов і вічність , що стосуються божественного і незрозуміло з безперечним і досконалим творінням.




Нехай Бог благословить і я запрошую вас , щоб продовжити вивчення Писань для більш докладної інформації про Святого Духа Божому.

Пастор Освальдо Ripoll



Comentarios

Entradas populares de este blog

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.