666 Nubuatan. Oleh Fabian Massa

Diterjemahkan dari Bahasa Sepanyol ke Bahasa Melayu dengan Google Translator .

Minggu 70 saham dengan kami: 666 Nubuatan - ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - PRAEDICTUM - Пророчество - nubuatan - נבואה .

"Di sini adalah kebijaksanaan yang Maha memahami mengira bilangan binatang itu, kerana ia adalah bilangan manusia dan bilangannya ialah enam ratus enam puluh dan enam. "

Wahyu 13.18


The Mark of the Beast , 666 yang berkaitan dengan Dajjal , binatang Wahyu XIII. Di dalam Wahyu 13.17 dan Wahyu 15.2 mengatakan bahawa bilangan 666 tidak adalah tanda binatang itu, tetapi bilangan nama binatang itu. Untuk mengira nombor yang anda perlu tahu nama, dan mengetahui ini harus mudah untuk mengetahui apa jenama itu.


Jenama ini dimuatkan dengan perlambangan :

· Ia boleh dikatakan mewakili " kemanusiaan " yang paling melampau dan tulen yang meninggalkan kamu Tuhan dan menobatkan Man Ego. Mungkin berkaitan dengan Kejadian , Allah telah menciptakan manusia dalam Hari ke-6

· Juga Adakah agama Yahudi, menjadi 6, bilangan manusia , 666 meluahkan hiperhumanismo a.

· Angka Roman dinyatakan oleh surat, 666 baik DCLXVI Baca singkatan ini [ 1] bermakna : Domitius (atau Domitianus ) Caesar Legatos XTI violenter Interfecit , yang diterjemahkan Domicio (atau Domitian ) César dibunuh kejam utusan Kristus. Domicio adalah nama Maharaja Nero sebelum diterima pakai oleh Maharaja Claudius sebagai anaknya . Mata angka kepada Nero atau Domitian , kedua-dua terkenal dengan penganiayaan mereka orang Kristian, sebagai jenis Dajjal [2].

· Menurut St Irenaeus dan kajian terbaru tentang Oxyrhynchus papyri [3 ] jumlah itu tidak 666 tetapi 616 , jadi akronim akan DCXVI Domicio / / Domitian ( Nero atau Domitian ) Cesar kejam membunuh Kristus , yang mana ungkapan masih mempunyai rasa yang sama.


Hakikatnya adalah bahawa setiap pelaksanaan kawalan oleh kerajaan ke atas rakyat , tidak dapat tidak akan menyediakan tanah supaya apabila Terakhir diktator nancy Dunia , mempunyai semua alat untuk mendiskriminasi terhadap orang-orang yang menentang mereka , di mana kita akan Kristian.


Nubuatan Alkitab telah dipenuhi pada satu masa. Hilang yang jatuh. Minggu 70 adalah hampir bermula. Adakah Kita Bersedia ? Hanya Kristus akan menyelamatkan kamu.


Post yang berkaitan:

SPANISH
http://www.lasemana70.com/2013/04/el-666-esta-cerca-la-semana-70-esta-por.html ; http://www.lasemana70.com/2013/07/study- dengan -wang -on-the - tepi- of- los.html ; http://www.lasemana70.com/2013/03/666.html ; http://www.lasemana70.com/2013/03/ beberapa tanda-tanda -the -end- of- the- tiempos.html
ENGLISH
http://www.lasemana70.com/2013/04/the-666-is-close-week-70-is-about-to.html ; http://www.lasemana70.com/2013/07/study- dengan wang -dalam- hujung jari -dalam- step.html ; http://www.lasemana70.com/2013/03/666_9.html ; http://www.lasemana70.com/2013/03/some-signs- akhir- kali- sambilan i.html

___________

[ 1] Acronym : Satu singkatan disebut sebagai satu perkataan , tetapi ia mengandungi beberapa . Contoh: PBB PBB. NATO Pertubuhan Perjanjian Atlantik Utara. YHVH Aku Yang Aku ( Ex3.14 ) frasa yang Allah yang dinyatakan kepada Musa.
[2 ] http://es.wikipedia.org/wiki/Anticristo
[3 ] http://es.wikipedia.org/wiki/Papiros_de_OxirrincoComentarios

Entradas populares de este blog

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.