Mendimi. Thyen kufijtë dhe skemat. Nga Fabian Massa.

Perkthyer nga Spanjisht shqiptar me Google Translator.

Për të luajtur basketboll duhet të jetë shumë e lartë, megjithatë Jaden Newman 9 vjet guxojnë të përballen vajzat në diploma, pavarësisht që gjysmën lartësinë e kundërshtarëve të tij. Ajo vetëm duke luajtur "lojën e tyre" fun, të gëzojë atë dhe fiton.


A nuk shikojnë pamundur juaj, por shanset tuaj. Për të menduar.Comentarios

Entradas populares de este blog

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.