Nubuatan ( Sh ). Wahyu 9,13-16 , Perang Dunia III. Oleh Fabian Massa.

Diterjemahkan dari Bahasa Sepanyol ke Bahasa Melayu dengan Google Translator .


Minggu 70 saham dengan kami: Wahyu 9,13-16 , Perang Dunia III.


13 Dan malaikat yang keenam berbunyi sangkakalanya , dan aku mendengar suatu suara dari empat tanduk mezbah emas yang di hadapan Allah. 14 Dalam malaikat yang memegang sangkakala itu , suara itu berkata, " . Lepaskanlah keempat malaikat yang terikat dekat Sungai Efrat yang besar" 15 Maka keempat malaikat yang telah disimpan disiapkan bagi jam ini sangat dan hari bulan dan tahun telah dibebaskan untuk membunuh sepertiga dari umat manusia . 16 Saya mendengar jumlah tentera yang dijalankan adalah dua ratus juta .
Wahyu 9,13-16 NIV .


Menurut nubuatan Alkitab, ini konflik antarabangsa ( Wahyu 16.14 ) akan berasal tebing Efrat dan akan mempunyai operasi teater Timur Tengah.

Menurut statistik tahun 2011 , penduduk dunia telah melebihi 7,000 juta orang, menurut Rev 9.15 ketiga umat manusia akan mati dalam perang ketiga ini, angka itu adalah penyejukan : 2333000 kematian.


Menurut semua teori-teori mengenai New World Order, Alkitab, ramalan esoterik Islam, dan lain-lain ... Ini perintah baru akan muncul daripada konflik antarabangsa yang serius.
 11 September , 1990, iaitu beberapa hari selepas Iraq menyerang Kuwait, Presiden George H. W. Bush ( bapa ) memberikan ucapan dijadualkan lebih awal sebelum kedua-dua rumah Kongres. Konflik di Iraq seolah-olah menjadi pencetus untuk Perang Dunia III.
Ucapan Presiden Bush ( kanan ) disiarkan secara langsung di radio dan televisyen. Teks , asalnya khusus untuk isu-isu bajet , telah amat diubah suai bergantung kepada keadaan. Objektif utamanya adalah untuk menentukan wawasan Amerika daripada " New World Order ".
Saya membentangkan petikan ringkas ucapan dan saya telah meletakkan tajuk untuk setiap perenggan :

Menggunakan konflik untuk membenarkan Perintah Baru.
"Kami berdiri hari ini pada saat yang unik dan luar biasa. Krisis Teluk Parsi , bagaimanapun serius , menawarkan peluang yang jarang untuk bergerak ke arah tempoh bersejarah kerjasama.

Manfaat SEKARANG : ancaman Royalti dan takut
Dalam masa-masa mengelirukan boleh muncul kami (...) matlamat: order dunia baru, era baru, yang lebih bebas daripada ancaman dan keganasan , lebih kuat dalam usaha mencapai keadilan dan lebih selamat dalam usaha untuk keamanan, era di mana negara-negara di dunia, Timur dan Barat, Utara dan Selatan, boleh maju dan hidup dalam suasana harmoni.

Manfaat SEKARANG : Peace , kebebasan dan keadilan
Seratus generasi ... [ 3] searched jalan yang tidak diketahui kepada perdamaian, ketika beribu-ribu peperangan berkobar terhadap usaha manusia. Hari ini, bahawa dunia baru berjuang untuk dilahirkan, dunia yang berbeza daripada kita telah diketahui. Sebuah dunia di mana kedaulatan undang-undang mengambil tempat undang-undang hutan. Sebuah dunia di mana negara-negara mengiktiraf tanggungjawab bersama untuk kebebasan dan keadilan.

Manfaat SEKARANG : Keadilan Sosial
... Sebuah dunia di mana berkenaan yang kukuh hak-hak mereka yang lemah . Ia adalah satu wawasan yang saya berkongsi dengan Presiden Gorbachev (...). Dia dan pemimpin-pemimpin lain di Eropah , Teluk dan di seluruh dunia memahami bahawa cara kita merawat krisis semasa boleh membentuk masa depan untuk generasi akan datang . "
Akhirnya Perang Iraq bukanlah pencetus untuk sesuatu yang lebih besar .

Kebetulan lagi 11 September tetapi tahun 2001, serangan ke atas Menara Berkembar di NY juga mungkin telah melepaskan ketenteraan ganas di Amerika Syarikat dan perang dendam. Tetapi Tuhan tidak membenarkannya.

Yang tipu daya tidak berhenti berkomplot "bagaimana" untuk mengenakan kerajaan dunia mereka. Tekanan sentiasa di Timur Tengah. Buat masa ini empat malaikat terikat antara satu sama ke titik utamanya.


Masih ada masa untuk kembali kepada Allah , bertaubat dan diselamatkan.

Tetapi masa sedang berjalan keluar dan Minggu 70 boleh bermula pada bila-bila masa . Adakah kita bersedia?


Comentarios

Entradas populares de este blog

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.