Reflection. EI мечове заплашват християнството в Европа. Чрез Fabian Massa.

Преведено от испански на български с Google Преводач. Ислямски Халифат карта освободен от EI в социалните мрежи. 

Седмица седемдесетакции с нас: "мечовете на EI заплашват християнството в Европа." 


От 26-ти Август 2014, се разпространява в джихадските форуми и социални мрежи отварят видео на EI с класическата си естетически черни знамена и снимки на убийства и сблъсъци в Сирия. Видео точки директно до Испания (Al Andalus [1]), тъй като целта на "възраждащото Халифат". 

Посланието, дадена от дикторски продължава: "Да не се радват на живота, ние няма да спрем, докато не бъдат освободени всички мюсюлмански затворници, докато не се възстанови Ерусалим, Al Andalus завладее и заемат Рим от волята на Аллах" ... .Estableceremos състояние ислямски бомбени експлозии. с войници, които виждат трудности в затруднено положение и в битка са лъвове, които пият кръвта на неверниците. Халифата е върнал. Нашата държава е фирма. сърцата на вярващите са здрави и на неверници с ужас ...... .The ислямска държава, от Аллах благодат от ден на ден се разширява. Ето Великолепни възникнат. не спирайте по волята на Аллах. бомбардировки няма да спре, докато кръстът е унищожен, прасета убити, ислямското право, установени и метежи на земята изчезват. върнат към исляма чрез принуда, смилане пръчки в ноздрите си и рязане на врата си "


EI терористите имат за цел завладяването на Испания, Рим и Ватикана и Ерусалим. 

Заместник-председател на парламентарната комисия за сигурност на Италианската република (COPASIR), Джузепе Еспозито, признава, че има риск, че джихадистка група ислямска държава (EI) отива срещу Ватикана. Самопровъзгласилата халиф Абу Бакр Ал Багдади EI, заяви в юли 2014, че иска да "завладее Рим и Ватикана [2]." 

  "Ватиканът е враг на ислямските екстремисти (...), особено след атентатите срещу кулите-близнаци", Еспозито, който каза, че "има само достоверни заплахи", но те ​​трябва да бъдат "внимателно оценено", каза . 

Според пророчеството на Свети Малахия [3] (1094-1148), архиепископ Armagh, Ирландия. По време на посещение в Рим, той имал видение на всички папи, които водят към католическата църква. Малахия се насочва към един ръкопис, където той каталогизира 112 картофи. Всеки папа прикачили "девиз" описание, което ще признае. 

112: "Петрус Роман" (Peter римската). Мотото е: "В крайна S.R.E. psecutione Petrus Роман sedebit pascet OUES Qui сесии, в tribulationibus, quibus ciuitas Transactis diruetur septicollis, и Judex tremendus iudicabit populum suum. Finis ". На испански: "В последните дни на преследването, на Свещената Римска църква ще царува Петър Римлянина, който ще пасе стадото си сред много скърби, след което градът на седемте хълма [Рим] ще бъдат унищожени и съдия Terrible съдията на своя народ." 


Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху, водена от 09/10/2014 необичайно събрание, на което присъстваха служителите на предприятието за сигурност, за да обсъдят заплахата за Запада и Израел на Ислямска държава (EI) [4] . По същия начин испанските власти са анализирали проблема и да се подготвят за евентуални терористични атаки на своя територия [5]. 

Това е много впечатляваща средновековна възраждане на халифата, е нереално да се мисли, че в XXI век има хора, готови да се измъчват, обезглави, дератизация хора, защото те изповядват своята вяра. И най-поразителното е висцерална омразата си срещу християните. Звучи налудничаво, но това не е така ... това е пророкувано в Библията, че в последно време Антихрист ще нарасне [6], за да преследват християнството 

На картата на ислямския халифат освободен от EI в социалните мрежи, може да се види заема Турция, Палестина, Сирия, Израел, Йордания, Ирак, Иран, цялата Арабския полуостров, Египет, Централна и Северна Африка, Гърция, България, Украйна част на Русия, републиките от бившия СССР, руски територии, и т.н. ... С тази карта твърде много страни заплашват и сплашване с техните клипове са превърнати срещу цялата международна общественото мнение, които ще подкрепят своите правителства във всички се опитва да се защити от EI. 

Абу Бакр Ал Багдади не бъде последната Антихриста [7], по две причини: 
Съюзници от НАТО и ЕС най-близкоизточни страни вече започват да се борят EI, и дори ако това отнема време, поражение. 
Но най-важното е, че той има профил, описан от пророчеството. 
Все пак, това е друг знак, който показва, че Последните времена са близо. 

Всичко ще се случи според пророчеството, важното е, че ние сме готови за седмица 70? 

____________________________


[1] http://www.laverdad.es/nacional/201409/05/nuevo-video-estado-islamico-20140905140150-rc.html

[2] http://www.infovaticana.com/2014/09/10/existen-amenazas-creibles-sobre-el-vaticano/

[3] Español http://www.lasemana70.com/2013/02/petrusromanus-el-ultimo-papa_14.html ;
Inglés http://www.lasemana70.com/2013/02/petrus-romanus-last-pope.html

[4] http://www.radiointereconomia.com/2014/09/10/netanyahu-convoca-a-plana-mayor-del-estamento-de-seguridad-para-analizar-ei/

[5] http://www.radiointereconomia.com/2014/09/12/jefe-del-pentagono-y-ministro-espanol-de-defensa-tratan-amenaza-del-ei/

[6] Español http://www.lasemana70.com/2013/11/study-el-gran-mahdi-islamico-y-el.html
Inglés http://www.lasemana70.com/2013/11/study-great-mahdi-islamic-and-biblical.html

[7] http://www.lasemana70.com/2013/12/study-el-tiempo-del-anticristo-esta.html


Comentarios

Entradas populares de este blog

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.