STUDY. Cer, by Fabian Massa

Tradus din spaniolă în română cu Google Translator .

Cer6 Dumnezeu a zis : Să fie o întindereîn mijlocul apelor , și ea să despartă ! "7 Și Dumnezeu a făcut întindereași separat apele de mai jos ,de apă deasupra ei .8 Dumnezeu a numit " cerul . " ÎntindereȘi a fost o seară , și apoi o dimineață :care a fost a doua zi .
Gen 1.6 -8 NIV


În Geneza I , vom vedea că este o descriere făcută de imagini , cum ar fi atunci când suntem cu un prieten , iar ultimul film am văzut .

Imaginați-vă o persoană care a trăit toată viața în mediul rural și izolat , care nu a văzut niciodată televiziune , sau filme , sau de a citi sau a scrie și nu a mers niciodată la școală , pe scurt, o persoană cu intelect " virgin " pentru de a vorbi , și m-am așezat într- un cinematograf pentru a viziona un film pe trei " D " [ 1 ] cu privire la formarea Pământului .

Această persoană ar putea crede apele albastre și adânci ale spațiului cosmic sunt ca mările . Această descriere narativă a momentului de crearea Raiului nostru , atmosfera noastră , este o revelație pe care Dumnezeu a dat omenirii și se transmite prin cuvânt din gura până în momentul Moise reflectate în Scriptură ( c 1400-1440 a . C. ) .

Pentru mulți ,Genesis ( și de cele mai multeWord) este însă o legendă frumoasă , mitologie pentru care avea un respect religios .

Cuvântul spune că Domnul nostru a făcut Ziua 2 Heaven [ 2 ] , și Umanitate Ziua 6 , și știm că o zi Dumnezeu este ca o mie de ani și o mie de ani sunt ca o zi ( 2 Petru 3,8 ) . Conform Bibliei , când Dumnezeu a făcut cerul nostru , umanitatea nu a existat , acest lucru înseamnă că numai Dumnezeu ar fi dat omenirii o viziune a Pământului din spațiu , singurul punct de unde pot vedea separarea între Pământ și spațiul cosmic , prin extinderea ( Heaven ) .


__________________________

[ 1 ] trei dimensiuni .
[ 2 ] În timp ce în mod tradițional este luat literal săptămână Crearea de șapte zile , mulți cercetători să înțeleagă să fie calculat ca perioade de timp nedeterminate . Fabianmassa2013@gmail.com.ar : unul care este interesat de subiect , studiul corespunzător să mă prin e-mail necesita


NOTA : Aceasta fotografie a fost luată de pe Stația Spațială Internațională , de asemenea, cunoscut sub numele de Stația Spațială Internațională este o stație spațială cu echipaj uman , care , de asemenea, funcționează ca un centru de cercetare în orbita ... Wikipedia
Înălțime de orbita : 370 km
Orbitează Viteza : 7.71 km / s
Data lansării : 20 noiembrie 1998
Buget : 150 miliarde USD


Comentarios

Entradas populares de este blog

NEWS. Второй зверь. By Fabian Massa.

Reflexión. La parábola de las 10 vírgenes. By Fabian Massa

Reflexión. El primer discurso de Pedro y la conversión de los 3.000. By Fabian Massa.